Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Superheld Kienle op zijn raket
Fun

Superheld Kienle op zijn raket

Sebi Kienle going 90km/h

Throwing it back to the day a NASA rocket was spotted on the #IMEUChamps bike course. 💥🚀Sebastian Kienle

Geplaatst door IRONMAN Europe op Dinsdag 8 januari 2019

Sebastian Kienle is een supersnelle triatleet, dat wisten we al langer. Maar we wilden u toch even deze beelden laten zien van het Europees kampioenschap Ironman van 2018. Als je googelt op de term ‘Ironman’ dan kom je vaak uit bij de superheld van Marvel Comics. Maar in dit filmpje ontpopt Sebastian Kienle zich ook tot superheld, op zijn eigen raket. Hij haalt in de afdaling snelheden tot 90 km per uur… En dat op een triatlonfiets he!