Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Is Namibië het nieuwe Lanzarote?
Foto van de Week

Is Namibië het nieuwe Lanzarote?

Vergeet Lanzarote… Hier is Namibië! De Belgische triatleten hebben blijkbaar een nieuwe winterbestemming gevonden. Het is er lekker warm en je kan er op hoogte trainen. En als je ook nog in het gezelschap verkeert van Europees kampioen tijdrijden Victor Campenaerts levert dat helemaal een mooi beeld op. Gavin Damon fietst gewoon mee en schiet ondertussen leuke actiefoto’s. Goed voor een Afrikaanse Foto Van De Week met Ines Van Troyen in het wiel van Peter Denteneer en Victor Campenaerts. Wellicht hing Sara Van de Vel, waarmee we vorige week een Namibisch interview hadden, aan het staartje… 🙂 En volgende week reist er nog een Belgische triatleet naar Namibië af…