Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Challenge Geraardsbergen bijna uitverkocht: nog 100 slots
Nieuws

Challenge Geraardsbergen bijna uitverkocht: nog 100 slots

Het gaat hard met de Skoda Challenge Geraardsbergen. De halve triatlon van het internationale Challenge circuit doet tijdens het fietsen twee keer De Muur van Geraardsbergen aan. Dat zal deels een verklaring van de populariteit zijn. Maar ook de prima organisatie en het feit dat Geraardsbergen het Belgisch kampioenschap halve triatlon kreeg toegewezen, zullen zeker meespelen. Als je er nog bij wil zijn, wordt het nu tijd om in te schrijven. Er zijn nog maar 100 slots.

België en de lange afstand… het is een geslaagde triatlon combinatie. De laatste jaren is het aantal long distance races alleen maar toegenomen in België. Vorig jaar was er de nieuwe halve van Knokke-Heist, die dit jaar ook op veel belangstelling mag rekenen, en in de dit jaar nieuwe Ironlakes Tri zijn ook al ruim 700 starttickets de deur buiten gevlogen. De triatlonsport blijft duidelijk in de lift zitten.

Dat merken ze nu ook voor de derde editie van de Skoda Challenge Geraardsbergen. Daar zitten ze ondertussen aan de 500ste deelnemer van de individuele halve triatlon en dat bekent dus dat er nog maar 100 slots zijn. Als je nog mee wil doen, wordt het dus hoog tijd om je in te schrijven. Naast de halve Challenge triatlon zijn er ook nog plaatsen voor de long en shirt distance team relay, de swim race, de women run en de 3 uur van De Muur.

Jakke Petrol en Jef Van Meirhaeghe

Het deelnemersveld begint er overigens indrukwekkend uit te zien. Zo kwam recent de inschrijving binnen van Jef Van Meirhaeghe. En topduatleet Jan Petralia heeft zijn deelname bevestigd. Samen met Jakke Petrol zijn we Seppe Odeyn aan het porren om het in het BK tegen elkaar op te nemen. Een triatlon battle tussen twee duatlon helden, dat moet vuurwerk geven op De Muur…