Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De Hyundai Kona Iron Man is niet wat je denkt
De Hyundai Kona Iron Man (foto: Hyundai)
Opvallend

De Hyundai Kona Iron Man is niet wat je denkt

Huyndai had deze week onze aandacht te pakken, met de launch van hun speciale Iron man editie van de Kona. We vonden vorig jaar al dat Hyundai met de Kona een wel heel bijzondere naam had bedacht voor zijn compacte SUV. En toen we deze week te horen kregen dat de Hyundai Kona in een exclusieve Iron Man editie komt, ging ons triatlon-hart wat sneller slaan. Maar het is helaas niet wat je zou denken…

Wat een gemiste kans, beste Hyundai! Kona is heilige grond voor triatleten en als je met een auto komt die je dan ook nog eens de Kona Iron Man doopt, dan verwacht je toch dat het een SUV wordt die speciaal voor de triatleet gemaakt is.

In naam van die andere superheld…

Waar wij verwachtten dat er een speciale rail zou zijn voor een tijdritfiets, een waterdicht compartiment voor je wetsuit en zwemmateriaal en een fitness app voor tijdens het rijden, is er niks van dat alles. Nee, een speciale kleurstelling en wat details in de velgen, die dan blijken te verwijzen naar de Iron Man van Marvel, u weet wel, die andere superheld…

Wij willen wel eens een hartig woordje praten met de marketing verantwoordelijke van het Koreaanse automerk. Want geef toe, het idee alleen al van een echte Ironman auto is toch cool he 😉