Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ideale voorbereiding op Belgisch triatlonseizoen…
Didier Vandenbosch ijsbeer/triatleet (foto: facebook Didier)
Foto van de Week

Ideale voorbereiding op Belgisch triatlonseizoen…

Wat als je in 2019 besluit dat je kalender vooral bestaat uit Belgische triatlon wedstrijden? Dan kan je je maar best goed voorbereiden op ons wisselvallige klimaat. Dat snapt globetrotter Didier Vandenbosch maar al te goed. De man die de halve wereld is rondgetrokken voor zijn Xterra avonturen focust zich dit jaar vooral op Belgische wedstrijden. En dus bedacht de creatieve fotograaf-triatleet een passende oplossing voor zijn voorbereiding. Een Foto Van De Week om het koud van te krijgen, maar Lange Babbelut kan daar perfect tegen… πŸ™‚

Succes dit seizoen Didier, in de Xterra Namen, het EK in Weert (in Nederland, maar net over de grens), , de Challenge Geraardsbergen en de Xterra’s in Nederland en Luxemburg voor het Xterra Benelux circuit…