Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Sandman Inferno trekt mooi volk
Whytic Priem wordt gefeliciteerd door Yeray Luxem (foto: 3athlon.be)
Duathlon

Sandman Inferno trekt mooi volk

Morgen staat met de Sandman in Middelkerke / Westende de volgende winterduatlon op het programma. Over het strand en door de duinen van de Belgische kust kunnen der atleten opnieuw het beste van zichzelf geven en dat over twee verschillende afstanden. Wij stelden vast dat we morgen zowel op de korte als de lange afstand wel eens een pittige strijd zouden kunnen aanschouwen…

‘Facebook’ perfecte opwarmer

Heel wat toppers krijgen we dus aan de start verdeeld over de XL en de Light duatlon. Enkele van die toppers zijn alvast in volle aanloop al begonnen met een kleine ‘strijd’ op facebook waar ze maar al te graag de favorietenrol in elkaars schoenen duwen. Een van die grote favorieten op de XL, Kris Coddens, krijgen we mogelijks morgen toch niet aan de start. Een keelontsteking dreigt roet in het eten te strooien van zijn comeback. Wij duimen alvast mee dat we Kris morgen aan de start zien verschijnen. Zijn kersverse teamgenoot, Whytic Priem, is een andere optie voor het Atom6 team om de zege binnen te halen en wat kan Bert Verbeke verrichting op het strand.

de Facebook carrousel draait op volle toeren op het profiel van Kris Coddens

Nog 2 mannen die graag van zich laten horen op de sociale draaimolen zijn Kasper Lagae en Robin Schuermans. Zij zullen bij gebrek aan zon morgen het mooie weer moeten maken op de Light versie van de Sandman Inferno al krijgen ze met Belgisch kampioen crosstriatlon Yeray Luxem en Tim Vijverman twee te duchten tegenstanders.