Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Customize je eigen Ridley Bike met de gratis Pure Line actie
Gear

Customize je eigen Ridley Bike met de gratis Pure Line actie

In 2018 zag je onze redacteurs zowel in België als in het buitenland in de huiskleuren van onze nieuwssite schitteren. De oranje Fenix en Dean Bikes waren een streling voor het oog wanneer we de frames voor het eerst in handen kregen. Dat we even later met onze eigen 3athlon.be – Sportoase bikes de weg op mochten maakte de beleving nog unieker. Maar ook voor jullie is dit allemaal mogelijk dankzij de Ridley Pure Line.

Het Ridley Pure Line kleurenpalet op Velofollies / Foto 3athlon.be – Gert-Jan D’haene

Het Belgische fietsenbedrijf startte in zijn beginjaren met de constructie en het lakken van frames, iets wat tot op de dag van vandaag nog altijd tot hun specialisatie behoort. Dat lakken van frames wordt met de Pure Line actie letterlijk en figuurlijk extra in de verf gezet. Nog tot 1 maart loopt deze actie bij Ridley waar je gratis je eigen tweewieler kan customizen. Zo kan jij voortaan op pad met je eigen unieke exemplaar waarbij het onmogelijk wordt iemand met identiek dezelfde fiets te kruisen. Welke modellen en kleuren er beschikbaar zijn kan je zelf ontdekken op de website van Ridley Bikes.

Gert-Jan op de Ridley Fenix SLX / Foto 3athlon.be – Mario Vanacker

Uiteraard kozen wij voor de ondertussen gekende oranje frames die het zelfs schopten tot een 5-tal seconden uitzendtijd in het programma ‘Vive le Vélo’. Laat je gerust inspireren door de hashtags #RidleyPureLine of FreePureLine te gebruiken in Instagram en krijg zo een blik over de prachtige modellen die reeds door andere klanten werden ontworpen. Wil jij er ook een? Wacht dan niet te lang en activeer nu nog je gratis code op tijd!