Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Franse triatlete overleden bij ski-ongeval
Nieuws

Franse triatlete overleden bij ski-ongeval

De Franse triatlete Juliette Benedicto is donderdag om het leven gekomen bij een ski-ongeval in het Massif des Aravis, zo meldt Trimax Triathlon Magazine. De 33-jarige triatlete werd tijdens het skiΓ«n geraakt door een zogenaamde corniche, een overhangende massa sneeuw die plots loskwam. Vorig jaar won Juliette nog de Alpsman triatlon.

Juliette Benedicto combineerde triatlon met skiΓ«n en trailrunnen, waar ze goed in was. Ze was lid van het Salomon team en de Franse nationale trail ploeg. In de triatlons zocht ze ook graag het extremere werk op. In 2018 won ze de loodzware Alpsman triatlon. In 2004 werd ze wereldkampioene triatlon bij de juniores in Madeira.

De Francaise van 33 jaar laat twee kindjes en man Julien Coudert achter. Namens onze redactie wensen we familie, vrienden en collega triatleten van Juliette veel sterkte toe…

Foto: Activ’Images/Trimax