Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Geen Marten Van Riel in Super League Singapore: “Nog niet helemaal hersteld”
Marten Van Riel met Mario Mola in zijn wiel (foto; facebook)
Nieuws

Geen Marten Van Riel in Super League Singapore: “Nog niet helemaal hersteld”

We keken uit naar de start van het triatlonseizoen van Marten Van Riel in de Superleague van Singapore op 23 februari. Maar de topatleet van het 185-Sportoase-Cecemel triatlonteam laat weten dat hij besloten heeft om niet van start te gaan in de seizoensfinale van de SLT. “Mijn blessure aan mijn been is nog niet helemaal hersteld en dus lijkt het ons veiliger om de seizoensstart uit te stellen…”

Marten moest de laatste weken de looptrainingen laten voor wat ze waren door een blessure. Terwijl we zijn maatje Jelle Geens zich met onder andere Mario Mola in het zweet zagen lopen, bleven de trainingen op stage beperkt tot fietsen en zwemmen bij Marten. En om die reden zegt hij nu af voor Singapore. “Zo vroeg op het seizoen is de eerste prioriteit om weer 100% hersteld te geraken, dus is het beter om niet te starten in Singapore,” zegt Marten.

Sad to anounce that I will not be on the start line of Superleague Triathlon next week. My leg problems are still not…

Geplaatst door Marten Van Riel op Zondag 17 februari 2019

Dat wil niet zeggen dat hij de Superleague triatlon wil missen, want een aantal collega’s uit zijn trainingsgroep onder Joel Filliol zal wel aan de start staan. “Ik ga de wedstrijd zeker volgen op TV en ik kijk er naar uit om er in een volgende Superleague triatlon wel weer bij te zijn,” aldus Marten. “En hopen dat ik over drie weken aan de start sta van het begin van het World Triathlon Series seizoen in Abu Dhabi,” aldus Marten.

Jelle Geens blijft hard trainen

Ondertussen trainden de anderen keihard door, getuige het filmpje dat een bezweette Jelle Geens postte op facebook. Het ziet er alleszins veelbelovend uit voor een belangrijk triatlonseizoen in dit kwalificatiejaat voor de Olympische Spelen in Tokio 2020:

Guess the pace 💨Last mile of our mile reps this morning 🏃‍♂️#milereps #running #triathlon🎥 @fabio.rast

Geplaatst door Jelle Geens op Zaterdag 16 februari 2019