Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Uitverkochte Challenge Geraardsbergen biedt nog paar extra slots aan
Geen Challenge Geraardsbergen in 2021 (foto: 3athlon.be)
Nieuws

Uitverkochte Challenge Geraardsbergen biedt nog paar extra slots aan

Met 600 inschrijvingen is de Skoda Challenge Geraardsbergen officieel uitverkocht, maar maandag kwam de organisatie met goed nieuws: er komen nog een aantal extra slots vrij. Challenge Geraardsbergen gaat zijn wisselzone herinrichten en maakt daardoor plaats voor extra triatleten. De inschrijvingen worden heropend, maar het aantal extra slots is beperkt. Ondertussen is ook het design van het finisher shirt bekend.

De inschrijvingen voor de Skoda Challenge Geraardsbergen zijn erg vlot gegaan dit jaar. Het feit dat ze op De Muur ook het Belgisch kampioenschap halve triatlon organiseren zal daar niet vreemd aan zijn. Met meer dan 600 inschrijvingen zat de wedstrijd eigenlijk vol, maar de vragen om deelname blijven toekomen. En dus besloot het organisatieteam om te puzzelen met de set-up van de wisselzone. Door die anders in te richten, hebben ze meer plaats gemaakt voor de triatleten.

Op die manier komen er opnieuw een aantal slots extra bij, dus als je je nog wil inschrijven, niet twijfelen. Heel veel zijn het er niet namelijk. Je kan je hier inschrijven.

Decca Challenge Geraardsbergen truitje 2019

Ondertussen is ook het design bekend van het exclusieve finisher fiets-truitje dat Decca voor het derde jaar op rij heeft ontworpen. Het Belgische sportkleding bedrijf is opnieuw voor een vintage look gegaan.