Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Harlem Globetrotters vs Triatlon
Léo Bergère leent zijn fiets even uit (foto: thatcameraman)
Foto van de Week

Harlem Globetrotters vs Triatlon

Onze foto van de week is uitzonderlijk geen Belg. Wel is het een staaltje van topatleten binnen verschillende sporttakken die elkaar ontmoeten en samen plezier beleven én past het mooi binnen het plaatje van het eerste Superleague weekend van 2019, bij gebrek aan Belgische deelname.

We bevinden ons op de Instagram van Frans triatleet Léo Bergère die met alle plezier zijn fiets even uitleent aan de Harlem Globetrotters show-basketballers om hun kunnen te demonstreren. Tegen beter weten in hangt hij daarna zelf even het showbeest uit op de fiets met een stoppie, zoals te zien in het tweeluik.

Wij hopen ten zeerste dat hij tijdens de wedstrijd in Singapore beide wielen op de grond houdt!