Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Lionel Sanders finisht 20ste in Canadees wielrennen kampioenschap… op Zwift
Het Watopia Figure 8 parcours van het Canadese kampioenschap (foto: Zwift)
Nieuws

Lionel Sanders finisht 20ste in Canadees wielrennen kampioenschap… op Zwift

Dit weekend werd in Canada gestreden om de nationale titels wielrennen, met onder andere toptriatleet Lionel Sanders in de kopgroep. Plaats van gebeuren was… Watopia, het virtuele koers-eiland van online wielerplatform Zwift. Lionel Sanders staat er al langer om bekend veel indoor te trainen op de fiets. Het Canadees Zwift-kampioenschap was een ideale graadmeter voor The Colonel. Hij werd 20ste, maar finishte wel in de kopgroep…

Warren Muir is de nieuwe kampioen van Canada. Muir is bekend als tijdrijder en werd vorig jaar nog achtste in de nationale kampioenschappen tijdrijden bij de elites. Maar wij hadden vooral oog voor Lionel Sanders. Die werd twintigste in een spurt met dertig koplopers. De deelnemers legden het Watopia parcours in achtvorm twee keer af op Zwift, goed voor 59 km fietsen met 234 hoogtemeters.

Lionel Sanders had het op Instagram over de spurt met 30 en dat een carriere als sprinter er voor hem niet inzit:

https://www.instagram.com/p/BuR1MfHB4Nb/