Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Supporteren met de fiets?
Extra

Supporteren met de fiets?

Met de zon die ons al enkele dagen vergezelt, lijken de wintermaanden tot het verleden te behoren. Het nieuwe seizoen nadert dan ook met rasse schreden en niet alleen de atleten maar ook de supporters maken zich stilaan op om iedere zaterdag of zondag het beste van zichzelf te geven. Voor die verplaatsingen richting het wedstrijdtoneel hebben we dan ook even aan hen (en de natuur) gedacht.

Voorstelling van de ‘Ampler Curt’ , het sportieve e-bike mode in het gamma

E-bikes is natuurlijk geen nieuw gegeven maar tot op heden hebben wij hier op de nieuwssite er nog geen aandacht aan geschonken. Dit om de eenvoudige reden dat gemotoriseerde tweewielers nu eenmaal niet toegelaten zijn in het fietsenpark van de atleten. Maar niets houdt daarom natuurlijk de supporters tegen om zich ook op de wedstrijddagen van hun sportieve kant te laten zien…

De nieuwe collectie van Ampler Bikes

Dat E-bikes vaak geassocieerd worden met zware en robuuste fietsen hoeft niet perse als waarheid beschouwd te worden. Via onze Nederlandse collega’s van TwoTone leerden we de fietsen van ‘Ampler Bikes’ kennen. Het bewijs dat het wel degelijk kan: lichte e-bikes met een sportieve look! Meer uitleg over deze fietsen kan je terugvinden in volgend persbericht of bezoek zeker eens de website van Ampler Bikes om hun gave collectie te bekijken.