Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Tot de fiets ons scheidt
Fun

Tot de fiets ons scheidt

De voorschriften van de Velominati zijn duidelijk: het minimaal aantal te bezitten fietsen is 3, maar om het ideale aantal te berekenen zijn er twee formules. N+1, met N het huidig aantal fietsen. Of S-1, met S het aantal fietsen waarbij de partner een scheiding aanvraagt. Waar de regels niet duidelijk zijn is over het onderhoud: hoe maniakaal mag je je tuig onderhouden en daarbij tijd met je wederhelft ontzeggen?

Een Turkse man, Burak, heeft dit laatste tot scha en schande proefondervindelijk vastgesteld. “Hij houdt echt van z’n fiets, hij heeft er een speciale band mee,” was de argumentatie van vrouw Yagmur voor de rechtbank in Istanbul waar ze de scheiding aanvroeg. Blijkbaar werd het tuig elke dag gepoetst en was de woonkamer omgetoverd tot een werkplaats.

Yagmur vond er niet beter op dan niet enkel de scheiding aan te vragen, maar ook een schadevergoeding van 65.700 euro voor het lijden veroorzaakt door dit falende huwelijk.

Dus, beste triatleten, rijden mag, maar vergeet niet af en toe ook je partner een onderhoud te geven.