Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Ironman-oma Monique Gielen op RTV: “In oktober geen kleinkinderen graag”
Nieuws

Ironman-oma Monique Gielen op RTV: “In oktober geen kleinkinderen graag”

De Kempische regionale zender RTV besteedde dit weekend aandacht aan Ironman triatlete Monique Gielen van het Herentalse Hetric triatlon team. Monique was een van de 47 Belgische finishers in het WK Ironman in 2015 maar door een blessure werd het een calvarietocht in 15u07. In 2019 wil ze terug om te genieten, wat dat deed ze toen niet. De boodschap aan haar kinderen is duidelijk. “In oktober moeten er geen kleinkinderen geboren worden, want dan zit ik in Hawaii…”

56-jarige Monique traint maniakaal voor Ironman

Monique Gielen is een buitenbeentje in de sport. De Turnhoutse 'Sportvrouw van het Jaar' wordt straks 57 en ze kon zich nog selecteren voor de Iron Man in Hawaiï in oktober. Tot dan staat bij haar alles in het teken van die enorme uitdaging. Tot zelfs de geboorteplanning van haar kinderen. Straks in RTV vandaag. #rtv_vandaag

Geplaatst door RTV op Vrijdag 1 maart 2019

Hieronder kan je het hele interview met de Turnhoutse sportvrouw van het jaar terugbekijken, vanaf 14’30: