Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Frederik Van Lierde: “Getest, ingereden en goed bevonden”
Foto van de Week

Frederik Van Lierde: “Getest, ingereden en goed bevonden”

Onze Foto Van De Week komt deze week uit Mexico waar Frederik Van Lierde zondag 17 maart aan de start staat van zijn eerste 70.3 Ironman triatlon van 2019. Die wedstrijd mag hij afwerken op zijn gloednieuwe Cervelo P5 Disc, de nieuwe tijdritfiets van Cervelo, met schijfremmen en een heel strak design. En dus past die P5 perfect in het kleurrijke plaatje van Campeche.

“Als eerste getest en goed ingereden”

Frederik zelf is er alvast erg te spreken over. “Ik heb de Cervelo P5 Disc sinds 21 februari en was daarmee de eerste om hem te testen. Ondertussen heb ik hem al goed ingereden en ik kan alleen maar zeggen dat dit opnieuw een topmachine van Cervelo is,” aldus Fre vanuit Mexico.

Wij wensen hem alvast succes in de 70.3 van Campeche, waarin hij het opneemt tegen onder andere Pieter Heemeryck. We gaan het zondag volgen vanuit België. De wedstrijd start om 12u50 plaatselijke tijd, bij ons is het dan 19u50.

https://www.facebook.com/frevanlierde/posts/10157118499264127