Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Alle Huub, Zone3 en Sailfish wetsuit modellen van 2019 uit te testen
Extra

Alle Huub, Zone3 en Sailfish wetsuit modellen van 2019 uit te testen

Dankzij 3athlon.be partner Running Center Brugge/Hulste kan je de komende weken op meerdere plaatsen de nieuwste wetsuit modellen van Huub, Zone3 en Sailfish testen. Naar jaarlijkse goeie gewoonte zorgen Filip en Davy en hun team voor een optimale omkadering en interessante prijzen. Bovendien beloven ze een uitgebreid assortiment aan (nieuwe) wetsuits in verschillende maten beschikbaar te hebben voor de testen.

5 testdagen in Meulebeke, Brugge en Gent

Running Center organiseert maar liefst vijf testdagen. De eerste vindt plaats op woensdag 20 maart tussen 17 en 21 u. in het Ter Borcht zwembad in Meulebeke. Daarna volgen nog testdagen in Brugge (vrijdag 29 maart en vrijdag 26 april in Olympia), Meulebeke (zaterdag 27 april in Ter Borcht) en Gent (vrijdag 31 mei in Blaarmeersen). De toegang is telkens gratis, maar er wordt wel gevraagd om je even in te schrijven. Dat kan op de site van Tricenter, de online shop van Running Center.

Zone3, Huub en Sailfish

“Tijdens de testdagen verwelkomen we steeds drie merken,” laat Davy Vandekerckhove van Running Center weten.  “Zone3, Huub en Sailfish komen zelf met hun aanbod aan wetsuits, steeds in elke maat voor dames en heren. De wetsuits kunnen vrijblijvend getest worden tijdens de pasdagen. Wie overgaat tot de aankoop van een wetsuit, geniet tevens van 20% korting op de adviesverkoopprijzen.”

Sailfish Attack

“Het aanbod is erg uitgebreid. Van Zone3 hebben we de Advance, de Vision en de Aspire. In het Sailfish assortiement hebben we de Vibrant, de One en de G-Range en natuurlijk de Attack. Deze is al jaren ons best verkochte model omdat hij in de middelste prijscategorie een schitterende pasvorm heeft. En dan is er nog Huub met de Aegis, Aerious, Archimedes, Albacore, Ladies Atana en Ladies Acara.”

Nieuw: Huub Agilis en Varman

“En we brengen in primeur de nieuwe Huub Agilis, een pak dat ontwikkeld is in samenwerking met de broers Brownlee. Met een verkoopprijs van 699 € is dit een betaalbaar top-pak dat een combinatie van vrijheid, drijfvermogen en maximale beenheffing. Huub brengt ook de gloednieuwe Varman, de opvolger van het populaire Aerious II model.”

“Tijdens de testmomenten blijft de winkel geopend, zodat je de wetsuit meteen kan meedoen. Indien ze niet voorradig zijn, wordt deze eerstdaags portvrij opgestuurd.”

Ook voor beginners

 De testdagen zijn er niet alleen voor ervaren triatleten, ook aan de debutanten wordt gedacht. “Voor de nieuwkomers in de triatlonwereld bieden we ook een startpakket aan. Deze bestaat uit een wetsuit en een trisuit of goodie bag met handige triatlonaccessoires.”

“Omdat een wetsuit als startend triatleet een enorme hap uit het budget kan zijn, kan ook een wetsuit gehuurd worden.  Op het eind van elk seizoen, worden onze huurwetsuits verkocht aan uiterst interessante prijzen. Hiervan zijn nog enkele maten voor handen, zolang de voorraad strekt,” aldus Davy.