Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Seppe Odeyn wint Powerman Griekenland
Seppe Odeyn wint de Powerman Greece (foto: Powerman)
Duathlon

Seppe Odeyn wint Powerman Griekenland

Seppe Odeyn heeft zondag de Powerman Greece gewonnen, de tweede Europese Powerman long distance duatlon in Europa van dit seizoen. Het is al de tweede Belgische zege in 2019 nadat Diego Van Looy de Powerman Mallorce gewonnen had in februari. Seppe haalde het van een sterke Michele Paone en Thibault Le Cras.

Diego Van Looy had graag de strijd aangaan met Seppe maar moest opgeven in Loutrakis. “Er zat niks in het lijf vandaag. Kan gebeuren. Op naar volgende races,” reageerde Diego op Facebook. Seppe Odeyn kreeg onverwachte tegenstand van Liechtensteiner Michele Paonne. Die kwam sterk terug in het fietsen en jaagde Seppe op.

Seppe Odeyn wint in Loutrakis (foto: Powerman)

Het verschil bedroeg dertig seconden maar in de laatste tien kilometer lopen hield Seppe de voorsprong vast. Hij won zijn eerste Powerman van het seizoen voor Paonne en de Fransman Le Cras. Seppe droeg de zege meteen op aan zijn pasgeboren zoontje Vik.