Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Exclusief: custom painted Ceepo triatlonfiets van vice wereldkampioen Ironman
Extra

Exclusief: custom painted Ceepo triatlonfiets van vice wereldkampioen Ironman

We brengen u vandaag in primeur het nieuwe wapen en de nieuwe kleuren van vice-wereldkampioen Ironman Bart Aernouts: zijn Ceepo Shadow met custom paint van Color-Monkey. Het originele zwart van de Ceepo Shadow krijgt stevige blauwe en rode accenten mee, kleuren die ook terugkomen op de nieuwe uitrusting van Bart in 2019 in de logo’s van Veldeman, Wcup en Sportoase. Ook het Vision stuur kreeg een special paint mee… En ook Bart gaat voor Ceramic Speed als upgrade.

Proficiat topper ….🇧🇪🇧🇪🇧🇪🚀🚀🚀

Geplaatst door Color-Monkey op Zaterdag 23 maart 2019

Het meest opvallende detail aan de Ceepo Shadow is de karakteristieke zadelpen, met zijn kromming vlak onder het zadel. Deze is in twee richtingen te plaatsen wat een optimale pasvorm op de fiets zou moeten geven. Het is een echte triatlonfiets, die geen rekening houdt met UCI-normen en zich 100% richt op de triatleten. In de bovenbuis van het beam bike frame is er een geïntegreerde nutrition box. Onderaan vind je voor het Rotor tandwiel een gear box binnen het frame.

Op 7 april komt Bart Aernouts voor het eerst dit seizoen in actie op zijn gloednieuwe Ceepo Shadow. Hij neemt dan deel aan de Ironman Zuid-Afrika.