Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Jan Frodeno stelt start seizoen uit, Lionel Sanders kiest voor Ironman Texas
Jan Frodeno wint 70.3 Ironman Oceanside in 2018 (foto: Ironman)
Nieuws

Jan Frodeno stelt start seizoen uit, Lionel Sanders kiest voor Ironman Texas

Wie op 6 april had gehoopt op een revanche duel tussen Lionel Sanders en Jan Frodeno in de 70.3 Ironman van Oceanside is er aan voor de moeite. Frodo reist niet af naar Oceanside maar besluit zijn seizoen pas in te zetten in de Buschhutten triatlon begin mei. Lionel Sanders van zijn kant maakte vandaag bekend dat Iroman Texas zijn kwalificatiewedstrijd wordt voor Hawaii…

Het was een opvallend bericht vandaag vanuit het kamp van Jan Frodeno. De Duitse toptriatleet is niet gekwetst en er wordt ook geen andere reden gegeven. Het enige wat we kregen was een korte communicatie uit het Frodeno kamp dat de wedstrijd nog iets te vroeg komt. Er is dus geen sprake van blessures en ook niet van een alternatieve wedstrijd in zijn programma. En dus begint Jan aan de competitie begin mei in Duitsland in de triatlon van Buschhutten.

Sanders: “I’ll bring the power, you bring the chips…”

Lionel Sanders postte vandaag een kort overzicht van zijn trainingen van de laatste tijd, maar deze keer zonder de anders altijd zo sappige commentaren van de Canadese topper. Toch bevat de video een belangrijke boodschap, helemaal in het begin. The Colonel bevestigt namelijk dat hij zijn ticket voor Kona wil verzilveren in de Ironman Texas, het North American Championship. “Ironman Texas, baby… I’ll bring the power, you bring the chips,” aldus Lionel.