Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Open water techniek trainen tijdens het baantjes zwemmen
Extra

Open water techniek trainen tijdens het baantjes zwemmen

Het is nog geen weer om in open water te gaan zwemmen, maar toch kan je je open water techniek en dan vooral het in groep zwemmen ook in een binnenbad (of als je in Mallorca bent, in een buitenbad) trainen bij het baantjes zwemmen. Het Best Swim Centre in Mallorca postte een filmpje van een team swim workout die we nog niet vaak zijn tegengekomen. Het druist tegen alle etiquette van het baantjeszwemmen in, maar als je met iedereen in je baan goed overeen komt, kan dit wel een leuke zijn…

Volgens Best Swim Centre helpt deze team swim workout vooral om te ervaren hoe het is om in open water en dan vooral in groep te zwemmen en hoe je voeling houdt met de zwemmers voor je. Positie kiezen, meegaan in de draft en elkaar niet te veel hinderen… Het ziet er knap uit, maar helaas eindigt de video voor het einde van de baan. Want wij zijn dan wel weer benieuwd hoe je in zo’n situatie met zijn allen het keerpunt neemt 🙂

Less than 2-months to go until BEST Fest 2019 🥳 Here is a great team drill to help perfect your open water race skills 🏊🏼‍♀️🏊🏼‍♂️ Practice swimming on the hip of the swimmers in warm-ups or swim downs, as this can improve your swimming efficiency and increase your confidence swimming in close proximity to others!!!

Geplaatst door BEST FEST – The Open Water Swim Festival op Vrijdag 29 maart 2019