Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Stormachtigste finish ooit in 70.3 Ironman Texas
Stormweer in de 70.3 Ironman in Texas in 2019 (foto: Ironman)
Opvallend

Stormachtigste finish ooit in 70.3 Ironman Texas

De 70.3 Ironman van Texas, een triatlon over de halve afstand, werd afgelopen weekend geteisterd door bijzonder slechte weersomstandigheden. Winnaars Andrew Starykowicz en Jeanni Seymour hielden het nog redelijk droog, maar de age group triatleten kregen de wellicht meest stormachtige finish ooit te verwerken. Drie triatleten hadden een extra portie geluk toen de timing klok net tussen hen in van de finish boog naar beneden denderde, zoals je in onderstaand filmpje kan zien:

https://www.instagram.com/p/BwDeJKGhdrV/

De organisatie van de Memorial Hermann 70.3 Ironman Texas in Galveston greep overigens in en legde de wedstrijd stil tijdens de storm. Alleen finishers onder de 5 uur werden nog geklasseerd, de rest werd uit wedstrijd gehaald…