Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Arnaud Dely klaargestoomd voor WK, of toch zijn pak al…
Het nieuwe Bioracer pak van Arnaud Dely in volle productie (foto: 3athlon.be/Gert-Jan D'haene)
Foto van de Week

Arnaud Dely klaargestoomd voor WK, of toch zijn pak al…

Vanaf 2019 wordt Bioracer hofleverancier van de 3athlon.be kledij. Wij mochten een kijkje nemen in het hoofdkwartier en konden zo van dichtbij meemaken hoe het pakje van Arnaud Dely voor het WK in Pontevedra letterlijk werd klaargestoomd tijdens het productieproces. En dat levert dit unieke beeld op als Foto Van De Week. We stootten vrijdag overigens nog op een primeur voor de triatleten, daar brengen we je zeer binnenkort van op de hoogte. Maar eerst gaan we regerend wereldkampioen U23 duatlon Arnaud Dely zien knallen in Pontevedra…