Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Trainen en racen als een pro atleet via de BMC-Vifit concept store
Extra

Trainen en racen als een pro atleet via de BMC-Vifit concept store

Het Belgisch-internationale BMC-Vifit is wereldwijd een van de grootste professionele triatlonteams, met Kalmthout als uitvalsbasis. Daar vind je nieuwe 3athlon.be partner Optimize Tri Boutique. De broers Ben en Bob De Wolf zorgen voor deskundig advies en topmaterialen die gelinkt zijn aan het BMC-Vifit team. Ter lancering van de samenwerking met 3athlon.be krijg je in de gloednieuwe webshop van Optimize Tri Boutique als 3athlon.be lezer een korting op alle aankopen van 20%!

Het BMC-Vifit Pro Triathlon Team is één van de meest leidinggevende en ambitieuze projecten in de professionele triatlonsport. Het team heeft doorheen de jaren met de beste triatleten, trainers en materialen over de hele wereld kunnen werken. Die professionele omkadering en materialen bieden Ben en Bob nu ook aan de recreatieve duursporters.

Topmaterialen van pro triatlon team

De concept store etaleert tal van internationale topmerken zoals BMC, Orca, Craft, Uvex, ON, Polar en nog vele andere. Je kan zelf kiezen voor materialen die jou effectief kunnen helpen bij je trainingen en het verbeteren van je prestatie. Maar de mannen van het BMC-Vifit team staan ook steeds voor je klaar om je te helpen bij je keuze.

Het in de shop geïntegreerde sportadviescenter Optimize brengt de professionele omkadering van het BMC-Vifit Pro Triathlon Team naar de amateur-atleet. Optimize biedt fietsers, lopers en triatleten van elk niveau sportieve begeleiding, testing en coaching op maat. En als je geluk hebt, kan je in de de Optimize Tri Boutique ook nog wel eens een van de internationale pro’s tegen het lijf lopen en een babbeltje slaan met Emma Pallant, Will Clarke of Patrik Nilsson of een van de andere atleten van het team.

20% korting voor lezers 3athlon.be

Naast een eigenlijke fysieke winkel heeft Optimize Tri Boutique ook een uitgebreide webshop met tal van leidinggevende triatlon merken zoals Orca, BMC, Craft, DT Swiss, On running, Hoka One One, Tacx, Uvex, Selle Italia, FSA, Vision, Vifit Sport… Elke 3athlon.be lezer geniet (exclusief voor 3athlon.be) tot eind mei van 20% korting op alles in de Optimize Tri Boutique webshop via kortingscode OPTIMIZETRI. Je vindt er sinds kort overigens de gloednieuwe On Cloudsurfer loopschoenen…


Je kan overigens nog altijd gebruikmaken van de indoor-opstelling in de Kievit, waar de Optimize Tri Boutique zijn pop-up store heeft en waar de hele winter het Bike Together project veel succes kende. Door dat succes is het project om in groep of begeleid samen binnen te fietsen op de opgestelde Tacx smart trainers verlengd tot en met mei, ideaal voor de gure dagen die we af en toe nog meemaken…