Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Coole kampioenentruitjes in triatlon, het mag…
Foto van de Week

Coole kampioenentruitjes in triatlon, het mag…

In het wielrennen heeft elke categorie en elke discipline zijn kampioenentruitje, varierend van de Belgische driekleur tot en met de regenboogtrui voor de wereldkampioenen, maar in de triatlonsport is het eerder uitzondering dan regel. Zo zien we Patrick Lange en Daniela Ryf bijvoorbeeld niet in een regenboogtrui terwijl ze wel wereldkampioenen Ironman zijn. Het is nochtans een kleine investering om de sport nog wat aantrekkelijker te maken voor de buitenwereld. Neutrale toeschouwers bij wedstrijden zijn toch altijd geneigd om wat meer te supporteren als ze een Belgische kampioenentrui zien voorbijkomen. En dus keuren wij het initiatief van Toon Veldeman helemaal goed en maken we van hem in zijn opvallende trui van European Ironman Age Group Champion graag Foto Van De Week. En het is natuurlijk ook een goed mikpunt voor de broers als je samen op stage bent en je de wattages eens wil opvoeren 😉