Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Marino Vanhoenacker start 2019 met zege in Chia Sardinia triatlon
Marino Vanhoenacker wint Chia Sardinia triatlon (foto: Marino Vanhoenacker)
Nieuws

Marino Vanhoenacker start 2019 met zege in Chia Sardinia triatlon

Marino Vanhoenacker is zijn 2019 seizoen goed begonnen met een overtuigende zege in de Chia Sardinia triatlon over de halve afstand. Bink wordt daarmee een van de opvolgers van Jan Frodeno die dezelfde wedstrijd een paar jaar geleden won. Voor Marino alvast een mooie bevestiging dat hij het nog altijd kan, na een winter waarin hij op zoek moest naar nieuwe sponsors.

YES, first win of a new season, I was really nervous the last few days, maybe even a bit scared, would the old man still…

Geplaatst door Bink's Crew op Zaterdag 27 april 2019

Marino Vanhoenacker had een perfecte wedstrijd en ging van start tot finish aan de leiding. Hij kwam als eerste uit het water na 1900 meter zwemmen samen met Daniel Fontana en Filippo Minuto. De rest volgde dan al op meer dan drie minuten. Eens op zijn Ridley Dean Fast hield Bink een stevig tempo aan tijdens de 90 km fietsen. Hij fietste bijna zeven minuten weg van Fontana en kon met een stevige voorsprong beginnen aan de halve marathon. Marino won uiteindelijk vlot in 4u13’40. Fontana werd tweede op 4’29 en Marco Corti verloor een kwartier en werd derde.

Marino was blij met zijn zege. “Het doet deugd om die eerste overwinning van het seizoen te pakken,” vertelt Bink. “Ik was erg zenuwachtig de afgelopen dagen en ik had zelfs een beetje schrik of ik het als oude man nog zou kunnen. Maar ik was niet slecht, helemaal niet slecht, waarschijnlijk zelfs redelijk goed,” aldus Marino.

Best of Ganten Chia Sardinia Triathlon 2019

THIS – IS- SPECIAL#chiatri#chiasportweek

Geplaatst door Chia Sardinia Triathlon op Zaterdag 27 april 2019

Marino Crew Bink's wins Chia Sardinia Triathlon

Geplaatst door Jim Thijs op Zaterdag 27 april 2019