Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Liefde is… samen je triatlon finishen
Foto van de Week

Liefde is… samen je triatlon finishen

Het was zuiver toevel toen Katrien Wybouw en Frederik Goethals elkaar tegenkwamen op drie kilometer van de finish van de 70.3 Ironman van Marbella. Ze waren op verschillende tijdstippen gestart, maar vonden elkaar terug vlak voor de finish en besloten dan samen verder te lopen. En zo werd de aankomst van Katrien en Frederik een uniek moment voor dit triatlonkoppel uit Knokke-Heist. Liefde is… samen je triatlon finishen. En je houdt er ook nog een Foto Van De Week moment aan over.

Het was niet Frederik’s beste wedstrijd ooit, maar toch werd het zijn beste finish ooit als 849ste in 5u48’14. Katrien deed er 5u49’58 over en werd zo nog knap 13de in haar F40 categorie.