Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Lokale clubs domineren Ros Beiaardtriatlon
Foto: 3athlon.be/Tom Verelst
Nieuws

Lokale clubs domineren Ros Beiaardtriatlon

Op de Ros Beiaardtriatlon van zondag laatstleden was het al 3MD en 3PT wat de klok sloeg bij de heren. De kopgroep wist slechts gedeeltelijk uit de greep van de achtervolgers te blijven en zo lag het podium na het zwemmen al voor twee derde vast.

Het was Brecht Van Vooren die als eerste uit het water kwam, op de voet gevolgd door Stef Corthouts en Milan Deys. De drie vonden elkaar op de fiets en wisten een voorsprong van een halve minuut uit te bouwen op achtervolgers Joris Buyl, Laurens Verluyten en Lars Sonnaert.

Stef Corthouts op weg naar winst (foto: 3athlon.be/Tom Verelst)

In het lopen nam Stef resoluut de leiding, Brecht trachtte tevergeefs aan te klampen. Wel wist hij een aanstormende Laurens af te houden, deze had eerder al Milan bijgehaald en achtergelaten. Met Stef en Laurens op één en drie kan gezegd worden dat 3MD niet slecht geboerd heeft de voorbije transferperiode.

Bij de dames was het Marieke Van Bruaene (ATRIAC) die van start tot finish aan de leiding liep. Op het podium werd ook zij vergezeld door twee atletes van 3MD: Femke Van Uytfang en Grace Van Couwenbergh.

Marieke Van Bruaene op weg naart winst (foto: 3athlon.be/Tom Verelst)

Uitslagen Dendermonde 2019