Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Wat zijn de meest voorkomende blessures bij triatleten? – enquete
Extra

Wat zijn de meest voorkomende blessures bij triatleten? – enquete

Blessure-preventie is belangrijk, zeker in een sport als triatlon waarin je drie disciplines traint en dus verschillende spiergroepen en lichaamsdelen belast. Laatstejaarsstudenten bachelor LO aan de Hogeschool Gent Devlin Derudder (zelf ook triatleet) en Jonas Haegeman willen voor hun bachelorproef te weten komen wat de meest voorkomende blessures zijn bij triatleten, teneinde behandeling en vooral preventie hierop te kunnen afstemmen. Wij werken met 3athlon.be graag mee aan deze enquete en we brengen je later de resultaten. Dus je moest hem al ingevuld hebben 🙂

De enquete kost je slechts een paar minuten en is volledig anoniem. Eerst wordt er een profielschets van de soort triatleet gemaakt en het aantal trainingen en wedstrijden die je doet en of warm-up en cool-down tot je routine behoren. In het laatste deel gaat het specifiek over blessures die je al gehad hebt.

Snel zijn is de boodschap, want de twee studenten willen er begin juni al mee aan de slag. De link naar de enquete vind je hier. Veel succes. Wij kijken uit naar de resultaten.