Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Kampioenen ontmoeten elkaar in Lanzarote
Sven Segers, Kris Mariën en Frederik Van Lierde in Lanzarote (foto: Sven Segers)
Foto van de Week

Kampioenen ontmoeten elkaar in Lanzarote

Twee generaties triatleten samen op 1 foto, dat maakt een geweldige Foto Van De Week. Sven Segers, toptriatleet in de jaren negentig, en Kris Mariën, vijfvoudig Belgisch kampioen (twee keer op de kwartafstand en drie keer op de halve triatlon), trokken naar Lanzarote om te supporteren voor de Belgische triatleten. Na de wedstrijd gingen ze maar wat graag op de foto met Ironman winnaar Frederik Van Lierde. En dat levert een mooi beeld op van twee sterke Belgische triatlongeneraties…