Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Net naast het podium – Mixed Team Relay
Triathlon

Net naast het podium – Mixed Team Relay

Het EK weekend te Weert werd in glans afgesloten door onze Belgian Hammers. Bij de Juniores wisten Cato Cassiers, Wout Franco, Hannelore Willen en Giani Vanden Broucke een twaalfde plaats uit de brand te slepen. Bij de Elites knokten Valerie Barthelemy, Marten Van Riel, Claire Michel en Jelle Geens zich naar een 4e plaats.

Relay Franco-Willen (foto: 3athlon.be/Tom Verelst)

Valerie bevond zich in een achtervolgende groep op een kopgroep van 3 atletes, ze knokte zich tot van voren en de plaats bij de kopgroep werd niet meer afgegeven gedurende de hele wedstrijd. In de laatste run werd er na één ronde een klein gat geslagen door Frankrijk, Duitsland en Nederland. Jelle was op achtervolgen aangewezen, maar het mocht niet meer baten.

Relay Michel-Geens (foto: 3athlon.be/Tom Verelst)