Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Nieuw bestuur en nieuwe voorzitter bekrachtigd bij Triatlon Vlaanderen
Een groot deel van de nieuwe RVB van 3VL met als tweede links voorzitter Michael Schouwaerts (foto: Triatlon Vlaanderen)
Nieuws

Nieuw bestuur en nieuwe voorzitter bekrachtigd bij Triatlon Vlaanderen

In een Bijzondere Algemene Ledenvergadering is woensdag een nieuwe raad van bestuur bekrachtigd voor Triatlon Vlaanderen, de Vlaamse triatlonfederatie. De nieuwe raad van bestuur koos ook meteen een nieuwe voorzitter: Michaël Schouwaerts.

De nieuwe bestuursploeg wordt samengesteld door Stefaan Depaepe (NLT), Michaël Schouwaerts (STT), Bieke Verscheure (SMO). Bart Thijs (SP&O), Luc Langeraert (LTTD), Kristof Van Daele (KTT) en Katty Van Driessche (WTT), maar zij was verontschuldigd voor het fotomoment. Claude van den Hurk (ATRIAC) wordt als gecoopteerd bestuurder toegevoegd aan de RVB.

De rol van voorzitter werd toegewezen aan Michaël Schouwaerts, en Luc Langeraert als ondervoorzitter. Stefaan Depaepe neemt waar als penningmeester.

Het was al een tijd duidelijk dat er nood was aan een nieuwe wind binnen Triatlon Vlaanderen. In maart was er al een BAV om een nieuw bestuur te stemmen, maar de officiële bekrachtiging volgde woensdagavond. Wij zijn alvast benieuwd naar het nieuwe beleid en wensen de bestuursleden veel succes. De komende tijd zullen we bij de nieuwe bestuursleden en de nieuwe voorzitter polsen over de plannen voor Triatlon Vlaanderen op korte en lange termijn.