Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Opvallend: de vier broers Veldeman samen in dezelfde 70.3 Ironman
De vier broers Veldeman samen aan de start in Kraichgau (foto: 3MD)
Foto van de Week

Opvallend: de vier broers Veldeman samen in dezelfde 70.3 Ironman

Een uniek moment was het, afgelopen weekend aan de start van de 70.3 Ironman Kraichgau. Met Stijn, Stefaan, Toon en Gert stonden eindelijk de vier broers Veldeman samen aan de start van de 70.3 Ironman Kraichgau. Toon, Stijn en Stefaan kenden we al van in Hawaii, maar in Kraichgau liet Gert zien ook over het nodige talent te beschikken. Hij finishte in 5u36’40 en mocht natuurlijk op eeuwige roem rekenen. Stijn troefde Stefaan overigens af in de M40 categorie. De tweelingbroers pakten plaatsen 1 en 2. Ocharme die speaker daar 😉 Maar het levert ons een geweldige Foto Van De Week op. En we kunnen niet wachten op het moment dat de vier samen in Kona op Alii Drive finishen 🙂