Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
“Het is met een hulpmiddel, maar ik sport toch mee” -Ultrakid Johannes en Nico
Nico De Neef en Ultrakid Johannes (foto: Ultrakid.be)
Nieuws

“Het is met een hulpmiddel, maar ik sport toch mee” -Ultrakid Johannes en Nico

Nico De Neef was aan het begin van dit triatlonseizoen al voor eeuwig een held door op nog geen twee jaar tijd alle afstanden te doen in de triatlonsport, inclusief als derde de finish halen in de extreme The Ultraman Challenge. Een paar dagen na zijn geweldige prestatie in Israel stuurde Nico ons al een berichtje, dat hij werkte aan een nieuw concept. En kijk, een paar maanden later is Ultrakid.be geboren. In maart 2020 trekt Nico opnieuw naar de maar dan deze keer in het gezelschap van Ultrakid Johannes, die de wedstrijd op zijn manier mee zal beleven. “Zo laten wij ook zien wat we, op onze manier, nog steeds kunnen. Ok, het is met een hulpmiddel, maar ik sport toch mee…”

Johannes werd op jonge leeftijd het slachtoffer van een verkeersongeluk met vluchtmisdrijf. Hij was er erg aan toe en de gevolgen waren enorm zwaar: een dwarslaesie. In een fractie van een seconde werd het leven van Johannes en zijn gezin veranderd. Maar hij is en blijft positief, blijft op zijn manier van sport genieten. En in 2020 staat hij samen met Nico De Neef aan de start van The Ultraman Challenge.

De zwemtraining is een hele onderneming…

Ondertussen zijn de eerste trainingen al begonnen. In het zwemmen gaat Johannes mee in een bootje en op de looptrainingen wordt Nico vergzeld door Johannes in zijn rolstoel…

Nico De Neef trekt Johannes voort in de zwemtraining (foto: Ultrakid.be)

Alleen voor het fietsen is het duo nog op zoek naar extra sponsors voor een aangepaste fiets waar ze allebei op passen. Die kost een pak geld. Alle steun aan dit project is dan ook welkom op Ultrakid.be.

Team Ultrakid (foto: ultrakid.be)

Wij wensen Nico en Johannes veel succes toe. Onze steun krijgen ze en we gaan het duo ook uitgebreid blijven volgen…

Alle info vind je op Ultrakid.be.