Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Herbeleef de Xterra Belgium
Nieuws

Herbeleef de Xterra Belgium

Een winderige maar zonnige dag was het twee weken geleden op de Citadel van Namen. Andermaal was deze editie van de Xterra Belgium een overdonderd succes waarbij zowel fans als atleten van de ongelooflijke atmosfeer. Heb je het dit jaar gemist? Vast en zeker krijg je volgend jaar een nieuwe kans. Maar met het raceoverzicht die je in dit artikel te zien krijgt kan je toch ietwat inbeelden hoe het er die zondag aan toeging.

Het resultaat van een namiddag filmen door de mediacrew van Xterra is een resultaat die zeker mag gezien worden. Een mix van mooie beelden, een compleet raceverslag en de reacties van beide winnaars, waaronder dus ook onze Belgische Kampioen Yeray Luxem: