Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Vader en zoon strijden onderling om de zege in Couvin
Foto van de Week

Vader en zoon strijden onderling om de zege in Couvin

Een foto van de week is het zeker waard maar bij een verhaal van de week zou volgend artikel ook niet misstaan. Dat Andres en Steven Scherpereel zich beiden in de triatlon roeren is niet nieuws onder zon. Maar in de ‘Triatlon des Sharks’ in Couvin zouden ze ook onder elkaar uitvechten wie met de zege zou gaan lopen. Uiteindelijk was het vader (Steven) die aan het langste eind trok en met de overwinning aan de haal ging. Dat Andres tweede werd was overigens best opmerkelijk nadat hij nog in volle terugkeer is van een virale hersenvliesontsteking die hem begin april aan de kant hield. Bij deze is Steven gewaarschuwd voor de volgende wedstrijden!