Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Sarah True reageert: “Ik herinner me niets meer van die laatste vijf kilometer…”
Sarah True heeft het zwaar in het lopen in Ironman Frankfurt (foto: Ingo Kutsche)
Nieuws

Sarah True reageert: “Ik herinner me niets meer van die laatste vijf kilometer…”

Dinsdagochtend brachten we al de video van de in elkaar stortende Sarah True in de Ironman van Frankfurt, waar flink op gereageerd werd. Ondertussen heeft Sarah True zelf ook gereageerd op haar hitteslag en hoe ze op 700 meter van de finish in elkaar zakte. “Ik had zeven minuten voorsprong. Raar dat je hersenen dan niet zeggen “Hey, ga gewoon wandelen”. Want dan had ik wellicht alsnog gewonnen. Maar ik herinner me niets meer van die laatste vijf kilometer…”

,,Verdrietig. Gefrustreerd. En een miljoen andere dingen. Je verwacht nooit een situatie waarbij je 7 minuten voorsprong hebt, maar je hersens niet meer functioneren waardoor je niks meer kunt doen. Zeer treurig,” zei Sarah.

“Ik wist dat mijn tempo omlaag ging, ik kreeg wat signalen dat het slechter ging, maar ik dacht echt dat de overwinning binnen was. Van het laatste gedeelte herinner ik me helemaal niks.” Gelukkig is Sarah True goed hersteld…