Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Naadloos en droog, Odlo Element shirt en Linencool short in de hitte getest
Extra

Naadloos en droog, Odlo Element shirt en Linencool short in de hitte getest

Dat we in het zomerseizoen zijn aanbeland hoeven we jullie alvast niet meer te vertellen. De afgelopen dagen, of beter weken, gingen de temperaturen helemaal de hoogte in. Sporten en hydrateren is dan uiteraard een must maar ook aangepaste kledij kan je stevig op weg helpen om die intensieve trainingen beter te doorstaan. Odlo stuurde ons alvast een ideale zomerkit op waarmee wij de afgelopen twee weken uitvoerig aan de slag konden gaan…

Odlo Element Seamless T-shirt

Deze T-shirt met korte mouwen is naadloos gefabriceerd, ideaal dus om bij warme omstandigheden geen last te hebben van schuren en de daarbij horende irritaties. Het is een uitermate lichte shirt die het vocht razendsnel afvoert en dat konden we ook ondervinden. In temperaturen tegen de dertig graden bleef het shirt opvallend droog.Verwacht uiteraard niet dat je bij intervaltrainingen onder de loden zon nergens een zweetspoor zal aantreffen. Doordat het vocht niet blijft hangen heb je niet gevoel dat je na een aantal kilometer extra bagage met je meedraagt wat wel eens het geval is bij de doorsnee loopshirts.

Deze Element Seamless T-shirt heeft daarnaast een zeer nauwsluitende pasvorm en dit mag je wel heel letterlijk nemen. Twijfel je bijvoorbeeld tussen twee pasmaten dan raden we je aan om de grootste maat uit te kiezen zodat het shirt zeker niet te nauw is.

Odlo Linencool short

Bij een T-shirt hoort uiteraard nog een passende short. Vorig jaar testten we al de ceramicool collectie uit en nu valt den Linencool short ons te beurt. Deze ietwat kortere short is perfect bij warme weersomstandigheden. Hij is uitgerust met verkoelende natuurlijke Linencool-vezels die je comfortabel en koel houden. Net zoals het shirt heeft deze short ook een zelfdrogende eigenschap. De short die wij ontvingen bevat wel geen achterzak maar indien je dit wel wenst is dat geen probleem, het Linencool gamma biedt verscheidene producten aan. Ga hier ook zeker niet voor een te kleine maat of je riskeert bijna letter in je ondergoed te staan.

Ons verdict

€55 voor de short en €35 voor het shirt zijn geen prijs om achterover te vallen. Odlo biedt kwaliteitsvolle producten aan en dat is bij dit zomergamma niet anders.