Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Marten Van Riel “Vorige week voorspeld dat Jelle op podium zou staan, maar winnen… respect!”
Marten en Jelle net voor hun wedstrijd in Hamburg (Foto 3athlon.be / Gert-Jan D'haene)
Nieuws

Marten Van Riel “Vorige week voorspeld dat Jelle op podium zou staan, maar winnen… respect!”

Zo meteen komen onze vier Belgian Hammers aan de bak in Hamburg voor de 5de manche van de World Triathlon Series. Vandaag staan de individuele wedstrijden op programma. Terwijl de dames in volle voorbereiding zijn voor hun wedstrijd om 14:00 haalden wij even de mannen voor onze camera voor een interessant dubbelinterview.

Jelle Geens: “Pas na vandaag beslissen we over tactiek van morgen.”

Jelle Geens nam rechtstreeks het vliegtuig vanuit Montreal richting Hamburg en leefde dus nog even in de roes van de overwinning.

Foto 3athlon.be – Gert-Jan D’haene

“Het zat nog niet echt mee tot vorige week dit seizoen, ik voelde constant dat er meer inzat maar daar koop je niets mee. Vorige week vielen eindelijk die puzzelstukken in elkaar. Maar eenmaal in Hamburg gearriveerd ligt mijn volle focus opnieuw op deze wedstrijd. Het is hier een tricky parcours en zeker met een nat wegdek (wat waarschijnlijk zo zal zijn). Ik ben extra gemotiveerd om hier straks te bevestigen. Voor de wedstrijd van morgen zullen we pas vanavond beslissen. De volgorde van morgen zal afhangen van de prestaties en het gevoel van iedere individu na de wedstrijd.”

Marten Van Riel : ” Die overwinning van Jelle motiveert me des te meer…”

Marten Van Riel is net terug van een hoogtestage in Font Romeu. In zijn laatste WTS enkele weken geleden in Leeds bewees hij andermaal zijn klasse, misschoen wordt het straks wel zijn moment in Hamburg…

Foto 3athlon.be – Gert-Jan D’haene

“Met de vriendengroep hebben we in Frankrijk de race in Montreal op de voet gevolgd. Als enige zette ik mijn geld in op Jelle, ik voorspelde een podium maar een overwinning, daar stond ik toch wel enorm van te kijken en ik gun het hem ook enorm. Ik besef dat winnen voor mij niet evident is omdat ik hard moet werken aan de loopnummer maar daar ben ik ook ten volle mee bezig. Straks wil ik er gewoon opnieuw een harde wedstrijd van maken, ik nam hier al enkele keren aan de start en als het allemaal mee zit kan hier misschien ook wel iets moois uit de bus komen…”