Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Defensie twee dagen over de schouder van Marten Van Riel in Hamburg
Nieuws

Defensie twee dagen over de schouder van Marten Van Riel in Hamburg

Afgelopen weekend stond met de WTS in Hamburg een van de grootste triatlonevenementen van het jaar op de kalender. De toeschouwers kregen er een waar spektakel te zien en dat zowel op zaterdag als zondag. Dankzij het mediateam van defensie kan je deze unieke tweedaagse herbeleven. Zij waren er aanwezig om hun topsporter Defensie, Marten Van Riel, op de voet te volgen met het oog op de militaire wereldspelen eind dit jaar in China.

Het logo van Defensie prijkt al enige jaren op de borst van toptriatleet Marten Van Riel. Daarnaast is ook ons vast redactielid en fotograaf Gert-Jan D’haene lid van het mediateam van onze nationale strijdkracht. Een perfecte combi die ervoor zorgde dat hij met z’n team richting Hamburg trok om er de wedstrijd van Marten en de Hammers op de voet te volgen.

Film Defensie – Clint Soete

De komende dagen kan je ook de fotoreportage van Hamburg op onze site terugvinden alsook een artikel waar we een blik werpen achter de schermen bij de Belgian Hammers.