Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triatlon bondscoach Nick Baelus bij Imke Courtois in ‘Zomer van een Topsporter’
Opvallend

Triatlon bondscoach Nick Baelus bij Imke Courtois in ‘Zomer van een Topsporter’

Triatlon is de laatste weken een pak meer in de media gekomen, met dank ook aan de fantastische prestaties van Jelle Geens in Montreal en Hamburg. Dat is ook Imke Courtois niet ontgaan, die voor haar VRT zomerreeks ‘De Zomer Van Een Topsporter’ langsging bij triatlon bondscoach Nick Baelus. Die heeft het over het tussenseizoen van twee weken, in oktober-november, over hoe sommige atleten echt vakantie nemen en anderen na een week alweer de loopschoenen aantrekken…