Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Triathloncongres op 26 oktober in Leuven: voor en door triatlontrainers
Extra

Triathloncongres op 26 oktober in Leuven: voor en door triatlontrainers

Dankzij een unieke samenwerking tussen Triatlon Vlaanderen en de Nederlandse Triatlon Bond komt er dit jaar voor het eerst het grote Triathloncongres, op 26 oktober 2019 op de universiteitscampus in Leuven. Het wordt een symposium voor en door triatlontrainers, coaches en professionals, met als kers op de taart een loopsessie met de Belgian Hammers en een networking galadiner.

Op het symposium krijgt u de unieke gelegenheid om 17 sprekers uit vijf landen aan het werk te horen, inclusief de Britse talentcoach Dan Salcedo, de bekende Finse zwemcoach Riku Rimpela en de Nederlander Koen De Haan van Team Sunweb.

3athlon.be is mediapartner van het Triathloncongres en zal in de aanloop naar het congres ook een aantal gesprekken met de betrokken trainers hebben. En houd de website ook in de gaten voor een aantal interessante acties om gratis tickets te winnen voor het congres.

Zet het alvast in je agenda: 26 oktober op de Faculteit Bewegingswetenschappen aan het Sportkot in Leuven. Je kan je alvast aanmelden op de website triathloncongres.com