Subscribe Now

* You will receive the latest news and updates on your favorite celebrities!

Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Yuppies on tour: To Hel or to Kona… Het 3-jaren plan – Seppe Schrijft
Column

Yuppies on tour: To Hel or to Kona… Het 3-jaren plan – Seppe Schrijft

Spannend en leuk nieuws dames en heren! Met veel trots mag ik samen met Stefaan ons nieuw 3-jarig project voorstellen! Dat begon uiteraard te midden van het vagevuur in Kasterlee. Toen ik mijn ambities om 10 keer de hel te winnen uitsprak. Meteen het sein voor Coach Stefaan om een 3-jarig plan te maken voor ons. Uiteraard met als sportief doel voor mezelf om 10 keer de Hel van Kasterlee te winnen en voor Stefaan om nog eens naar Kona te kunnen gaan.

Duatlon triple crown

Dat zijn uiteraard niet de enige sportieve doelen voor de komende 3 jaar. Ik hou niet van een beperkt programma en ik blijf nog altijd mijn eigen duatlon triple crown nastreven. BK, EK en WK zullen dus ook jaarlijks een doel blijven. En als Stefaan zich wil kwalificeren voor Hawaii zal ook ik de beste Ironman in mezelf blijven bovenhalen. Dit is kort samengevat dus ons sportief plan voor 3 jaar.

Trouwe partners

Uiteraard gaat dat niet zonder sponsors en gelukkig kan ik al heel wat jaren rekenen op heel wat mensen die me niet alleen ondersteunen, maar ook heel erg meeleven en trouwe partners zijn. Voor mij zijn ze zeker ook meer dan een naam op mijn trui! Te beginnen met Stefaan zelf, die me met Tritraining al jaren traint. Geert Baetens van Vedette Sport helpt me al sinds mijn eerste Hel zege. Hij is net als mij altijd op zoek naar topproducten zoals: Hoka One One loopschoenen, Stance kousen, Maurten en Totum voeding.

Sinds 2016 ben ik ook lid van de SWS family van Kris en Kim. Hun handgemaakte topwielen zijn sinds dan in het juiste kleurtje te zien in mijn fietsen. Fietsen wat me natuurlijk naadloos overbrengt naar mijn werkgever Vincentius/Orbea. Als werkende sporter is het natuurlijk leuk als je werkgever je sport ondersteunt maar ook omgekeerd is het heel leuk om ook in mijn vrije(sport)tijd Orbea te vertegenwoordigen. Onze kledij en wetsuits zijn bovendien van Orca wat ook onder de Orbea vlag valt. Ik rij al jaren met KMC kettingen en fiets met Lake schoenen. Ook dat zal niet veranderen! Zoals je ziet trouwe partners dus…

Seppe Odeyn in de sneeuw in de Hel (foto: 3athlon.be/Mario Vanacker)

Ambassadeur van de Hel van Kasterlee

Maar ik ben ook heel blij dat er nieuwe mensen meestappen in ons project. Hoewel nieuwe mensen, ik zal met veel fierheid De Hel van Kasterlee op mijn trisuit hebben staan. Ik denk dat ik wel mag stellen dat ik een redelijk goeie ambassadeur ben voor de zwaarste winterduatlon ter wereld.

Welkom ook aan Cornelis Bedding. Olivier zelf een uitstekend triatleet en met een enorme passie voor de sport runt een beddenspeciaalzaak. Al jaren ondersteunt hij meerdere individuele atleten en de sport in het algemeen en ik ben dan ook trots dat ook hij in ons project gelooft. En ten slotte ook welkom aan HYLINE, een bedrijf uit het Gentse dat graag zijn naam verbindt aan uitdagingen en gezond sporten. Ook zij steunen ons de komende jaren. Ik ben dus bijzonder fier om in mijn volgende wedstrijden (111 Jabbeke, duathlon La Gileppe en duathlon Halle) mijn nieuwe tenue te showen. Benieuwd hoe die er uitziet? U vraagt, Bemovi filmt…