Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Sprinttriatlon Vilvoorde met selectie old school foto’s van finishfoto.be
Joni Meere tweede in Vilvoorde (foto: Finishfoto.be)
Fotos

Sprinttriatlon Vilvoorde met selectie old school foto’s van finishfoto.be

In alle drukte van de afgelopen weekends waren we nog niet toegekomen aan een uitgebreid verslag van de sprinttriatlon in Vilvoorde. Omdat een beeld meer zegt dan duizend woorden, brengen we graag nog even de foto’s van de top-drie van de sprinttriatlon van Vilvoorde. Tim Van Hamme won voor Alexander Wayaffe en Ruben Robberechts. Bij de vrouwen was Kristel Imbo sneller dan Joni Meere en militair kampioene Pauline Teirlinck. De foto’s zijn van de nieuwe service van 3athlon.be oprichter Jim De Sitter, die met finishfoto.be een old-school foto service biedt aan de finishers van een triatlon…

Met de finishfoto.be service worden er aan de finishlijn foto’s gemaakt van de atleten die over de streep komen gelopen. Die foto wordt onmiddellijk naar een computer doorgestuurd en ligt enkele seconden later klaar op de printer. De foto is ook direct online beschikbaar om te downloaden. Zelfs in dit digitale tijdperk, is een papieren foto heel populair en een leuk aandenken aan de wedstrijd.

Het formaat van de foto’s is 10x15cm en is van dezelfde kwaliteit als de foto’s die in een fotolab worden afgedrukt.

Als organisator heb je de mogelijkheid om er een tekst en/of logo’s van sponsors te laten op drukken. Er wordt steeds een gepersonaliseerde layout opgemaakt.