Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Feestelijke opening Optimize Bike & Tri met ontbijt en elk uur prijzen te winnen
Extra

Feestelijke opening Optimize Bike & Tri met ontbijt en elk uur prijzen te winnen

De Optimize Tri Boutique, de gespecialiseerde winkel voor triatleten in Kalmthout, kent op zaterdag 27 juli zijn wedergeboorte op een gloednieuwe lokatie en met een nieuwe naam: Optimize Bike & Tri. Tijdens de officiele opening op 27 juli voorzien de broers De Wolf voor elke bezoeker doorlopend een lekker welkomstontbijt tussen 9 uur en 12 uur. Elk uur wordt ook een schitterende prijs verloot onder de aanwezige bezoekers.

Link met BMC Vifit Pro triatlon team

“De grote verhuis naar onze nieuwe locatie is reeds gebeurd, maar momenteel wordt nog de laatste hand gelegd aan de finale afwerking van de volledig vernieuwde Optimize Bike & Tri winkel,” vertelt Bob De Wolf. Het concept blijft hetzelfde. Wat begon als een concept store van het BMC Vifit Pro triatlon team werd een tijd uitgebreid naar een pop-up lokatie in een vroegere feestzaal, waar er extra trainingsfaciliteiten bijkwamen. Maar ook daar groeide de Optimize Tri Boutique uit zijn voegen.

“We zijn al open, dus spring gerust binnen”

Dus werd het tijd voor een nieuwe lokatie. Aan Helleven 8G (bij het Entrepot 2920 complex) werd de laatste maanden hard gewerkt. “De nieuwe shop zal naast een fantastisch en uitgebreid aanbod fiets-, loop, zwem en triatlonmaterialen, beschikken over een grote werkvloer voor onze mechaniekers, vaste Tacx trainingsstations, douches, een gezellige koffiecorner, en nog zo veel meer,” legt Bob uit.

Tussen de werken door bleef de winkel gewoon open. “En dat betekent dat de winkel nu al geopend op Helleven 8G. Spring dus gerust al binnen voor al je vragen of aankopen. En anders zien we je graag tijdens de feestelijke opening op zaterdag 27 juli,” aldus Bob.