Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Met een gebroken sleutelbeen 80km tegemoet
Foto van de Week

Met een gebroken sleutelbeen 80km tegemoet

De foto laat niet meteen iets bijzonders vermoeden maar niets is minder waar. Afgelopen weekend eindigde het trio van Sportics knap 2de in de team triathlon van de Challenge Praag. Linde, Björn en Pieter waren uiteraard niet aan hun proefstuk toe maar wat deze prestatie wel zo opmerkelijk maakt is dat fietser Pieter Vanneste al na 10km onzacht in aanraking kwam met het Tsjechische beton. Ondanks de zware smak sprong Pieter alsnog op zijn fiets om de resterende tachtig en zware kilometers af te werken. Met een pijnlijk grimas bereikte hij de wissel om niet veel later meteen richting het ziekenhuis te trekken. Terwijl bij hem een sleutelbeenbreuk werd vastgesteld slaagde slotloper Pieter er nog in om naar de tweede plaats te lopen waardoor Pieter meteen na ziekenhuis richting het eindpodium mocht. Een mooie zalf op de wonde en een staaltje van doorzettingsvermogen die bij ons werd beloond als foto van de week!

Pieter Vanneste trekt vanuit het ziekenhuis rechtstreeks richting podium.