Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Hier worden ook wij even stil van… Rust zacht, Bjorg Lambrecht…
Nieuws

Hier worden ook wij even stil van… Rust zacht, Bjorg Lambrecht…

De jonge topwielrenner Bjorg Lambrecht is vandaag na een zware valpartij in de Ronde van Polen overleden en dat is nieuws dat ook de triatlonwereld hard raakt. Fietsen is de tweede discipline in de triatlon, en dus is de wielersport nauw verweven met de triatlonsport. Bovendien zat Bjorg Lambrecht bij hetzelfde team als ex-triatleet Victor Campenaerts… Hier worden ook wij even stil van.

Rust zacht, Bjorg… Je was een topper en zou een hele grote geworden zijn. Maar nu zal je voor eeuwig ook een grote blijven. Veel sterkte aan zijn familie, vrienden en al zijn collega’s bij Lotto-Soudal, de hele crew bij Ridley en Bioracer en alle mensen die fan waren van dit enorme talent… En stay safe out there iedereen!

Triatlonwereld reageert verslagen

Ondertussen komen er ook vanuit de triatlonwereld veel reacties, het is duidelijk iets wat ons allen raakt:

https://www.instagram.com/p/B0ymIYND-VM/?utm_source=ig_web_copy_link