Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Herbeleef de pre-olympische triatlons in Tokio met video’s van mannen en vrouwen
Marten Van Riel bij de start in Tokio in 2019 (foto:ITU/Tommy Zaferes)
Nieuws

Herbeleef de pre-olympische triatlons in Tokio met video’s van mannen en vrouwen

In Tokio werd er de afgelopen twee dagen hard gestreden in de pre-oympische triatlon test-events. Zondag is er nog de Mixed Team Relay maar in afwachting daarvan kan je nog even nagenieten van de veelbesproken wedstrijd bij de vrouwen, met onze Claire Michel, en de spectaculaire triatlon bij de mannen met Jelle Geens en Marten Van Riel prominent in beeld. In tegenstelling tot de foto-gallery’s van ITU zit in de video van de vrouwen overigens wel het bewuste beeld van de hand-in-hand finish van Learmonth en Taylor-Brown…

Highlight video mannen

Highlight video vrouwen