Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
Als de klim te steil wordt… dan helpt Jan Frodeno de fiets van voorrijder te duwen
Jan Frodeno stunt in Allgau
Fun

Als de klim te steil wordt… dan helpt Jan Frodeno de fiets van voorrijder te duwen

Het loopparcours van de Allgau triatlon in Duitsland is loodzwaar, met een erg steile klim, waar veel triatleten omhoog stappen en waar ook de voorrijder van de fiets moest. Leider Jan Frodeno besloot hem een handje te helpen en duwde de fiets zelf mee naar boven, op weg naar de overwinning in de Allgau triatlon… Dit tot grote hilariteit van de toeschouwers die de stunt van de jarige Ironman-topper wel wisten te smaken.

Er hat eine Party versprochen und selbst für die Stimmung gesorgt🤙🏼🚀.Frodo schiebt mal eben eigenhändig sein Führungsfahrrad den Kuhsteig hoch!

Geplaatst door Allgäu Triathlon op Zondag 18 augustus 2019

Jan Frodeno vierde zijn 38ste verjaardag met een klinkende overwinning op de kwarttriatlon. Ondanks zijn kleine stunt op de steile klim won hij met overwicht. Frodo deed er 2u03’24 over. Pas acht minuten later werd Philipp Bahlke tweede. Bij de halve triatlon wonnen de Australier Nick Kastelein en de Nederlandse Els Visser.