Subscribe Now
Trending News
By using our website, you agree to the use of our cookies.
De Jogclub podcast ontvangt Victor Campenaerts
Nieuws

De Jogclub podcast ontvangt Victor Campenaerts

In de eerste echte aflevering van ‘De Jogclub Podcast’ kregen de mannen van Herent niemand minder dan werelduurrecordhouder (en dorpsgenoot) Victor Campenaerts over de vloer. Voor Victor is de triathlonsport geenonbekend terrein dus zijn wij zeker benieuwd wat zijn mening is over zijn ‘oude liefde’.

Medehost Pieter Heemeryck was fysiek niet van de partij omdat hij richting Nice trok om er het parcours van het WK Ironman 70.3 te verkennen. Een telefoonlijn was immers snel gelegd om toch Pieter zijn ervaring van het voorbije BK in Wuustwezel met de luisteraars te kunnen delen. Uiteraard komt ook de fameuze werelduurrecordpoging van Victor aan bod en ook de memorabele zege van Seppe Odeyn op La Gileppe verliezen podcasters niet uit het oog. Wisten jullie trouwens dat er ook in Seppe Odeyn een potentiele toptijdrijder verscholen zat? Dit en nog veel vormen de sappige ingrediënten voor deze officiele opener van ‘De Jogclub Podcast’.